6 løgplantningstips til forårssjov

Kan du lide farver og hygge i haven? Plant blomsterløg i efteråret og nyd farverige blomster om foråret. Her er seks tips til at hjælpe dig!

6 løg plantetips
Vil du have en farverig have eller altan i foråret, skal du gå i gang nu. Køb dine blomsterløg og plant dem inden midten af ​​december. Dette kan gøres per farve eller per type, men en fin blanding af farver og typer fungerer også smukt om foråret.

Tip 1: placering
Mange blomsterløg trives under buske og træer. Der er lys og regn om vinteren på grund af de nedfaldne blade, som blomsterløg kan lide i den kolde årstid. Efter blomstringen genvinder træerne og buskene deres blade, og løgene går i hvile. I de varme sommermåneder holder træernes og buskenes blade løgene kølige.

Tip 2: wow-effekt
Vil du have en wow-effekt i din have i det tidlige forår? Så vær ikke beskeden og plant blomsterløg i store grupper. Jo flere pærer, jo større effekt! Der er flere valgmuligheder, såsom en stor mængde blandede typer og farver, en gruppe af samme type blomsterløg i forskellige farver eller blomsterløg af samme type og farve.

Tip 3: krukker
En have er ikke nødvendig for at nyde forårsblomstrende løg. Plantning af blomsterløg i krukker og plantekasser giver alle mulighed for at nyde smukke blomster i muntre farver. Plant blomsterløgene i et ulige tal for en naturlig effekt. Sørg for, at der er huller i bunden af ​​gryden, så for meget vand kan løbe ud.

Related Posts